fbpx

Hitra dostava (1-3 dni). Brezplačna dostava pri naročilih nad 30 €.

Dne 18.3.2020 smo spremenili pogoje poslovanja in sicer, računi in navodila se več ne pošiljajo v tiskani obliki, ampak samo v elektronski obliki na elektronski naslov ki ga navedete ob naročilu.

Hitra dostava (1-3 dni). Brezplačna dostava pri naročilih nad 30 €.

Dne 18.3.2020 smo spremenili pogoje poslovanja in sicer, računi in navodila se več ne pošiljajo v tiskani obliki, ampak samo v elektronski obliki na elektronski naslov ki ga navedete ob naročilu.

  • 0
    • V košarici ni izdelkov.

Palvital Fishoil-Ribje olje

13.90 

FISHOIL je namenjen psom in mačkam, saj tako dodamo našim ljubljenčkom dovolj potrebnih omega 3 maščobnih kislin v pravem razmerju z omega 6 maščobnimi kislinami. Fishoil vsebuje predvsem lososovo olje in olje rib iz severnih morij, je prečiščeno, da ne vsebuje toksičnih težkih kovin in koncentrirano, da z majhno količino naš štirinožec dobi dovolj za svoje potrebe. Priporočamo ga tudi za živali, ki imajo kronične vnetne procese (pogosta pri starejših živalih).

  • za zdravo dlako in kožo
  • za dober vid
  • za vitalnost
  • za odrasle in mlade živali
  • Proizvedeno v Sloveniji po strogih HACCP načelih in redno kontrolirano s strani akreditiranih laboratorijev.

Ni na zalogi

Deli:

Ker je običajna hrana naših štirinožcev postala industrializirana se v njihovih posodah pogosto znajde predvsem maščoba slabe kvalitete, ki vsebuje veliko homogenizirane in rafinirane maščobe, predelane soje, koruze in pšenice ter mesa industrijskih živali, ki ne dobivajo kvalitenih hranil in tako ne morejo vsebovati ustreznih maščobnih kislin. Poleg tega je briketirana hrana ekstrudirana pri visokih temperaturah in obdelana z namenom podaljšanja obstojnosti, kar prav tako spremeni kvaliteto maščob.

Maščobne kisline so sestavni del celičnih sten in sten celičnih organov (mitohondrijev, pomembnih za tvorbo energije). Od njihove sestave je odvisno, kako dobro bo celica lahko delovala. Več omega 3 maščobnih kislin v celični steni izboljša prožnost membrane in s tem prožnost kože ter stene krvnih žil. Iz omega 3 in omega 6 maščobnih kislin nastajajo snovi, ki uravnavajo vnetne procese v telesu. Te maščobne kisline telo sicer lahko večinoma izgradi tudi samo, vendar pa mu vsekakor koristi, da mu delo olajšamo z dodajanjem, še posebej danes, ko je obremenjeno s tolikimi različnimi toksini iz okolja, hrane, zdravil in cepiv. Z dodajanjem kapsul FishOil omogočimo našim ljubljencem da pridobijo dovolj potrebnih omega 3 maščobnih kislin v pravem razmerju z omega 6 maščobnimi kislinami. Vsebuje preverjeno količino EPK in DHK (omega3) maščobnih kislin. Omega 3 maščobne kisline so pomembne za uravnavanje vnetnih procesov v telesu. Omega-3 pozitivno vplivajo na procese celične obnove. Omega-3 sodelujejo pri razvoju možganov in očesne mrežnice (pomemben prehranski dodatek za mladiče, breje in doječe psice in mačke). Vitamin E je v maščobi topen antioksidant in ima vlogo pri zaščiti celic pred oskidativnim stresom (preprečuje poškodbe celičnih sten in jih ohranja stabilne)

SESTAVA
Mešanica lososovega olja in drugih ribjih olj 500 mg
→ EPK  150 mg/g
→ DHK 100 mg/g
Vitamin E (DL alfa tokoferil acetat) 10 mg

Odmerjanje:

TEŽA HIŠNE ŽIVALI         DNEVNI VNOS
do 10 kg                              1 kapsula vsak drugi dan
nad 10 kg do 30 kg             1 kapsula na dan
Nad 30 kg                           2 kapsuli na dan

Postopek uporabe:

Kapsulo ponudimo skupaj z obrokom. Lahko jo damo celo ali pa jo prelijemo s toplo vodo (ne vročo) in pustimo, da se raztopi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Palvital Fishoil-Ribje olje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja