fbpx

Hitra dostava (1-3 dni). Brezplačna dostava pri naročilih nad 30 €.

Dne 18.3.2020 smo spremenili pogoje poslovanja in sicer, računi in navodila se več ne pošiljajo v tiskani obliki, ampak samo v elektronski obliki na elektronski naslov ki ga navedete ob naročilu.

Hitra dostava (1-3 dni). Brezplačna dostava pri naročilih nad 30 €.

Dne 18.3.2020 smo spremenili pogoje poslovanja in sicer, računi in navodila se več ne pošiljajo v tiskani obliki, ampak samo v elektronski obliki na elektronski naslov ki ga navedete ob naročilu.

  • 0
    • V košarici ni izdelkov.

IMM-Strong za krepitev imunskega sistema

15.60 

Vloga imunskega sistema je obramba pred virusi, bakterijami, ostalimi mikrobi ter čiščenje odpadnih produktov in telesu lastnih poškodovanih ali okuženih celic.

PalVital IMM-STRONG ima trojni učinek na dobro počutje živali, saj vsebuje hranila za kožo, črevesno mikrofloro in imunski sistem.  IMMSTRONG vsebuje beta glukan, vitamina B6 in C, ekstrakt Ginsenga, ekstrakt acerola in cink, ki krepijo imunski sistem naše živali. Namenjen je psom in mačkam podvrženim stresu, zaradi različnih okoljskih dejavnikov, naporov, bolezni in različnih življenjskih obdobjih (gonitev, starost..).

  • Za vse male hišne živali
  • kapsula je rastlinskega izvora
  • Vse sestavine so skrbno izbrane in so naravnega izvora
  • Proizvedeno v Sloveniji po strogih HACCP načelih in redno kontrolirano s strani akreditiranih laboratorijev.

 

Ni na zalogi

Deli:

Vsebuje hranila, ki so potrebna za dobro delovanje obrambnih mehanizmov v telesu. Če je žival zdrava in če vse v telesu deluje uravnovešeno, se imunski sistem dobro odziva na morebitne zunanje škodljive dejavnike in tudi skrbi, da se iz telesa odstranjujejo odpadne snovi. Zaradi različnih vplivov, kot so stres, okoljski dejavniki (onesnaženje, hrup, vremenske spremembe), naporni treningi, kronične bolezni, nekatera dolgotrajna zdravljenja in staranje, pa se imunski sistem lahko začne slabše odzivati na mikrobe in poškodovane celice. Takrat je žival (ravno tako kakor mi) bolj dovzetna za infekcije.

Vloga imunskega sistema je obramba pred virusi, bakterijami, ostalimi mikrobi ter čiščenje odpadnih produktov in telesu lastnih poškodovanih ali okuženih celic. IMM-STRONG s svojimi aktivnimi sestavinami pomaga vzdrževati dobro počutje našega štirinožca. Namenjen je psom in mačkam podvrženim stresu, zaradi različnih okoljskih dejavnikov, naporov, bolezni in različnih življenjskih obdobjih (gonitev, starost..). Vsebuje predvsem hranila, ki so potrebna za dobro delovanje obrambnih mehanizmov v telesu.

SESTAVA
Pivski kvas 267 mg
Vitamin C 50 mg
Ginseng ekstrakt 20% 50 mg
Izvleček acerola 20 mg
Cink 5 mg
Vitamin B6 0,4 mg

 

Odmerjanje:
TEŽA HIŠNE ŽIVALI DNEVNI VNOS
do 10 kg 1 kapsula vsak drugi dan
nad 10 do 30 kg 1 kapsula na dan
Nad 30 kg 2 kapsuli na dan
Postopek uporabe:

Kapsulo dodamo k obrokom. Lahko jo damo celo ali pa jo odpremo in potresemo vsebino po hrani.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “IMM-Strong za krepitev imunskega sistema”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja